Да ли Снапцхат аутоматски брише снимке? [Ажурирано 2022.]

Сазнајте Свој Број Анђела

  Уради Снапцхат аутоматски брише снимке

Снапцхат је најпопуларнија апликација за размену порука на друштвеним мрежама коју је развио Снап Инц. Снапцхат је објављен у септембра 2011, пре 8 година .



На Снапцхату можете да шаљете и примате снимке користећи различите филтере заједно са забавнијим функцијама од других апликација. Снапцхат такође има напредну функцију у свом одељку за ћаскање која би вам могла бити од велике помоћи.

Снимак који пошаљете као поруку добија аутоматски избрисана у року од једне секунде након што га прималац види, а такође ће бити и снимци које сте добили нестао након што га видите. То је зато што Снапцхат има своје уграђене функције које аутоматски бришу ваш текст и све снимке из ћаскања након што прималац прође кроз снимке и текст који пошаљете.

Ако још увек имате питање да „ Да ли Снапцхат аутоматски брише снимке? „Онда би требало да прођете кроз цео чланак.

Преглед садржаја

Како функционише Снапцхат?

Као што сви знамо, Снапцхат је апликација за дељење друштвених медија која користи цоол филтере и сочива у нашим снимцима. А снимке које шаљете и примате нестају аутоматски након отварања. Али да ли желите да знате како?

Како направити резервну копију избрисаних порука на и... Како направити резервну копију избрисаних порука на иПхоне-у

Када шаљете снимке пријатељима са или без филтера и сочива, фотографије које шаљете пријатељу аутоматски нестају, то је зато што Снапцхат има напредну функцију за аутоматско брисање ваше поруке. Али фотографије које шаљете пријатељима ће нестати тек када ваш пријатељ погледа ваше снимке.

А у случају да ваш пријатељ није отворио ваш снимак који сте му тада послали, он остаје у поруци, али само 30 дана, и истиче и биће избрисан са сервера Снапцхата. Дакле, ваш пријатељ неће моћи да приступи вашим снимцима након завршетка 30 дана.

птица на прозорској дасци у значењу

У случају Снапцхат приче, она ће такође аутоматски нестати након 24 сата. Дакле, то значи, шта год да објавите у својој Снапцхат причи, то остаје само 24 сата.

Дакле, овако функционише Снапцхат.

Такође прочитајте: Како искључити нечије приче на Снапцхату?

Да ли Снапцхат фотографије заиста нестају?

да , добро сте чули! Снапцхат фотографије и видео снимци заиста нестају након отварања.

Као што сам већ поменуо да фотографије које пошаљете свом пријатељу аутоматски нестају након што их отворите. И не ради се само о фотографијама, већ и видео снимци, текст, емоји и ГИФ-ови такође нестају из оквира за ћаскање након пријемник је то видео . Истина је, можете пробати! да искусите карактеристике Снапцхата.

Уживајте у приватном разговору са својим пријатељем.

Шта се дешава са вашим снимцима ако их ваш пријатељ није отворио?

Једном када пошаљете било који снимак свом пријатељу, а ваш пријатељ не отвори снимак. Тада ће у таквим случајевима снимак који пошаљете свом пријатељу и даље бити доступан у његовом пољу за поруке.

Али након 30 дана, ваш пријатељ неће моћи да приступи снимку који сте му послали јер ће трајање снимања истећи након 30 дана, али ће бити избрисано са Снапцхат сервера. Дакле, ваш пријатељ би требало да приступи снимку у року од 30 дана; иначе ће им то недостајати.

Како решити проблем нестајања на Снапцхату?

Снимци које пошаљете пријатељу аутоматски нестају, тако да неким корисницима то може представљати проблем. Ако желите поново да видите оне снимке који већ нестају, можете их сачувати на свом телефону. На овај начин можете поново да га пошаљете кад год желите, не морате сваки пут да правите слатко лице да бисте направили савршен снимак.

Само обавестите и свог пријатеља да сачува снимак на свом телефону, па у случају да желите те снимке, можете питати свог пријатеља.

Како сачувати Снапцхат снимке на свом телефону?

Снапцхат има функције које вам омогућавају да сачувате снимке, тако да не морате да бринете, чак и Снапцхат аутоматски брише снимке.

Снапцхат вам омогућава да сачувате своје снимке, па чак и да их преузмете на свој телефон. Постоје различити начини на које можете да сачувате своје снимке на свом уређају.

Хајде да разговарамо о разне начине да сачувате своје снимке на свом уређају.

Сачувајте своје ћаскање

Можете да сачувате поруке на Снапцхату и није важно да ли сте послали поруку или примили поруку. Урадити тако,

  • Иди на Ћаскање одељак.
  • Сада, славина тхе корисничко име вашег пријатеља.
  • Ће отворите кутију за ћаскање .
  • Сада, Пошаљи поруку свом пријатељу.
  • Након што додирнете поруку, шаљете је док не видите опцију.
  • Сада додирните ' Сачувај у ћаскању ‘ из опције.

Ево, успешно сте сачували поруку, сада следите исти корак да бисте сачували важну поруку у боксу за ћаскање.

Снимак екрана

Такође можете да користите функцију снимања екрана на свом уређају да бисте сачували своје снимке. Али када направите снимак екрана у боксу за ћаскање, Снапцхат шаље обавештење о снимку екрана вашем пријатељу како би их обавестио да имате снимак екрана снимка.

Снимак екрана ће бити сачуван у галерији вашег уређаја, из галерије можете видети поруке и снимке екрана.

Сачувајте своје приче

Када своје слике или видео записе ставите на приче о Снапцхату, они ће бити уклоњени са вашег налога након 24 сата од објављеног времена.

Али да ли знате да своје приче можете сачувати и на Снапцхату? Морате да пошаљете своју причу у причу уживо или локалну причу одакле можете приступити својој причи кад год желите.

Такође можете преузети своју причу. Да бисте то урадили, следите доле наведене кораке.

  • Направите снимак са Снапцхата.
  • Објавите то као своју причу.
  • Кликните на објављену причу од Наша прича .
  • Сада превуците нагоре или додирните Стрелица нагоре са дна ваше приче.
  • Након тога, коначно, кликните на икона за преузимање .

То је то; Имаш успешно преузели вашу причу, сада можете да видите и користите причу кад год желите.

Уштедите на успоменама

Ако желите да сачувате своје снимке и приче, онда морате да архивирате своје снимке појединачно. Ако архивирате своје снимке, онда ће ваше архивске снимке бити безбедне и неће бити аутоматски избрисане из Снапцхата.

Снапцхат ' Сећања „познато је као резервна копија Снапцхат-а. Дакле, ваши архивски снимци ће бити сачувани у сећањима.

Шта се дешава са вашом избрисаном поруком на Снапцхату?

Можда мислите да се ваши снимци бришу након што нестану из оквира за ћаскање, али то није оно што се тачно дешава.

Након што Снапцхат аутоматски избрише снимке, снимци ће бити избрисани из вашег поља за ћаскање; међутим, они и даље могу бити доступни на Снапцхат серверу. Само Снапцхат може да види ваше снимке и поруке.

Али Снапцхат не пропушта ваше снимке или поруке, а не можете чак ни тражити своје снимке и битне поруке назад.

Дакле, требало би да заштитите своје снимке сами, не заборавите да ручно сачувате своје снимке ако вам затребају.

У закључку

Ево, сада не морате да бринете чак и ако Снапцхат аутоматски брише снимке и текст из бокса за ћаскање јер можете да заштитите своје снимке тако што ћете чувајући свој снимак , поруке , и направите снимак екрана да сачувате своје снимке на Снапцхат успоменама.

Ако и даље будете збуњени како да сачувате своје снимке, онда још једном пређите на горе наведене методе и њихове кораке да бисте сачували своје снимке. Водио сам вас на најједноставнији начин да заштитите своје снимке.

Надам се да сте сада разумели сваки горе поменути корак. Ако вам је тешко да пратите корак и имате било каква питања у вези са темом, онда нам можете оставити коментар у нашем одељку за коментаре испод. Радо ћемо Вам одговорити.

За више упутстава о Снапцхату, идите на везу Снапцхат савети

Хвала вам.

Референце

5ДЕ90Е9Ц274218АЦ155Е250ДФДБ4Ф53Ф9Д15АФЦФ

Сазнајте Свој Број Анђела