Како да укључите Гхост Моде у Снапцхат 2022 [Андроид и ИОС]
Сазнајте Свој Број Анђела

Снапцхат нуди сјајну функцију под називом „Снап Мап“ за повезивање и комуникацију са пријатељима без обзира колико далеко живе. Све што треба да урадите је да омогућите своју локацију и поделите своју локацију у реалном времену са пријатељима у „Нашој причи“. Звучи занимљиво, зар не ако не схватите да дељење ваше локације на Снапцхату није сасвим безбедно. Подразумевано, ваша локација се дели (емитује) са свима на Снапцхату, укључујући потпуног странца. На овај начин свако може да види вашу тренутну локацију у реалном времену. Узимајући у обзир ову ствар, Снапцхат пружа опцију за укључивање режима духова у Снапцхату.
Када омогућите Гхост режим на Снапцхату, он ће сакрити вашу тренутну локацију и задржати вашу приватност осим ако сами не делите своју локацију. Другим речима, ваш снап мап локација је видљива само вама. Дакле, ако не желите да своју Снапцхат локацију учините јавном, онда сте дошли на право место.
Овде сам пружио најједноставнији начин да омогућите режим духова на Снапцхату. Погледајте изблиза!
Преглед садржаја
Шта је Гхост Моде на Снапцхату?
Једноставно речено, Гхост режим је функција која вам то омогућава сакријте своју локацију у реалном времену на Снапцхату од свих. Другим речима, чини вашу локацију приватном и нико не може да види вашу локацију, чак ни ваши додати Снапцхат пријатељи.
Када поделите своју локацију у одељку „Наша прича“, сви могу да виде вашу локацију. То значи да је ваша приватност потпуно отворена за јавност.
сањао о лавуСнапцхат иОС 14 - Како омогућити / Д... Снапцхат иОС 14 - Како омогућити / онемогућити услуге локације
Ако ни случајно не желите да делите своју локацију, онда можете да укључите функцију Гхост моде.
Како укључити Гхост Моде у Снапцхату?
Сада, ако желите да своју локацију задржите приватном, ево неколико корака да укључите режим духова у Снапцхату. Уверите се да идете корак по корак ако заиста желите успешан резултат.
Отворите апликацију Снапцхат
Прва ствар коју треба да урадите је да отворите своју Снапцхат апликацију. Можете да користите било који уређај који желите, али уверите се да може исправно да покрене Снапцхат апликацију. Ако тренутно користите стара верзија , а затим га ажурирајте на најновију.
Идите на одељак вашег профила

Овде можете погледати своје икона профила у горњем левом углу екрана, који је такође ваша битмоџи икона. Дакле, сада додирните ту икону за следећи корак.
Додирните Подешавања Икона зупчаника

Када се нађете у одељку икона профила, тапните на Подешавања Икона зупчаника . Икона се налази у горњем десном углу екрана. Одатле можете да управљате свим својим подешавањима Снапцхат-а, без обзира на ствари које желите да прилагодите.
Изаберите Види моју локацију

Сада, у одељку „Ко може…“, пронађите Погледајте Моја локација одељак. Када га пронађете, отворите ту опцију. Овде можете да укључите Гхост режим да сакријете своју локацију од свих на Снапцхату.
Напомена: Када отворите апликацију Снапцхат, ваша локација ће се аутоматски ажурирати. То значи да Снапцхат неће увек поправити вашу локацију. Како се крећете, статус ваше локације се такође мења.
Омогућите Гхост Моде

На крају, означите или омогућите Дух мод опција. Такође можете одабрати опцију времена да бисте омогућили Гхост Моде.

3 сата: Када одаберете време од 3 сата, тада ће сакрити вашу локацију у реалном времену само 3 сата. Након што пређете временски период од 3 сата, ваша локација ће се једном поново активирати.
24 сати: Ако планирате да изађете са пријатељима у ноћни излазак, онда је ова опција најбоља коју можете изабрати. Можете га укључити на 24 сата и поделите или направите снимак забаве колико год желите без бриге о својој локацији. Веруј ми; нико неће сазнати где тренутно живите.
Док се не искључи: Ако немате план да делите своју локацију дуже време, изађите са опцијом док се не искључи. У случају да се предомислите, можете га онемогућити кад год желите. Твој избор!
Шта се дешава када укључите Гхост Моде на Снапцхату?
Да ли сте укључили режим духова на Снапцхату јер су вам пријатељи тако рекли? Не знате шта ће се десити након тога, али чак сте и ви то укључили. Ако је то случај, ево шта се дешава када укључите режим духова, без Снапцхата?
Режим духова је као потпуни режим приватности локације, па онда када га укључите учиниће вашу тренутну локацију невидљивом за све на Снапцхату, чак и од ваших пријатеља. Нико не може да сазна где тренутно живите или боравите.
Међутим, ако не желите да сакријете своју локацију са свим Снапцхат пријатељима, можете одабрати и одређене пријатеље где могу да виде вашу локацију. То значи да можете укључити и искључити пријатеље да виде вашу локацију у реалном времену на Снапцхату.
Да бисте то урадили, погледајте ближе доле!
Како делити Снапцхат локацију са одабраним пријатељима?
Ако не желите да сакријете своју локацију са свима, можете је поделити и са одабраним пријатељима. Ево како то радите!
- Иди на своју икона профила .

- Додирните на Подешавања зупчаника икона.

- Додирните на Погледајте Моја локација опција.

- У оквиру Ко може да види моју локацију изаберите неку од ових опција:
Моји пријатељи: Ако одаберете ову, онда само ваши Снапцхат пријатељи могу да виде вашу тренутну локацију када је делите.
Моји пријатељи, очекујте: Овде можете искључити пријатеље са којима не желите да делите своју локацију на Снапцхату.
Само ови пријатељи: Овде можете да изаберете ограничене пријатеље са којима можете да делите своју локацију.

Ако то урадите, ваша локација је видљива само вашим изабраним пријатељима након што укључите Гхост режим.
Често постављана питања
Да ли Гхост Моде приказује вашу последњу локацију?
Ваша локација на Снапцхат мапи ће истећи у року од неколико сати када омогућите Гхост режим. Дакле, у суштини, не приказује вашу последњу локацију.
Да ли Снапцхат аутоматски укључује Гхост Моде?
Не, Снапцхат не укључује аутоматски режим Гхост. Морате га ручно укључити. Подразумевано, ваша локација је видљива свима, тако да ако не желите да делите своју локацију, можете да омогућите Гхост режим. Да бих то урадио, навео сам неколико корака у овом чланку. Само померите нагоре и добијте одговор.
Како искључити Гхост Моде у Снапцхату?
Ако желите да искључите режим духова на Снапцхату, онда је то прилично једноставно. Само иди до свог профил> Подешавања Икона зупчаника> Погледајте моју локацију> Поништите избор опције Гхост Моде.
шта значи сањати о жабама
На овај начин можете лако сакрити своју локацију тако што ћете искључити Гхост режим. Ако се поново предомислите и желите да омогућите само да преокренете горњи процес.
Да ли је Гхост Моде на Снапцхату безбедан?
Режим духова је савршен начин да сакријете своју локацију на Снапцхату. Не морате да искључите своју мобилну локацију; само омогућите режим Гхост и препустите остало њему. Ово је најбоља функција коју је Снапцхат икада пружио својим корисницима. Али, да ли је Гхост Моде на Снапцхату безбедан?
Једноставан одговор, да. Режим духова на Снапцхату је прилично безбедан за коришћење. Не морате да бринете ни о чему. Само напустите режим духова да бисте своју локацију учинили приватном од свих на Снапцхату.
Последња реч
Сада је ваша локација безбедна и скривена, што ваше присуство чини још приватнијим. Од сада, Снапцхат неће емитовати вашу локацију јавности.
Понекад је чување приватне локације најбоља ствар на било којој платформи друштвених медија.
Сазнајте Свој Број Анђела
Популарне Питања
- Снови о тоалетима - тумачење и значење
- Марс у 5. Кући
- Коњ - дух животиња, тотем, симболика и значење
- Како преокренути Тикток видео [иОС и Андроид]
- Како да поправите „Овај звук није лиценциран за комерцијалну употребу“ на Тиктоку?
- Библијски сан Значење безличне особе, човек без лица
- Да ли деинсталирање Стеам-а брише игре?
- Зашто Гоогле резервна копија и синхронизација не раде [Фик ит 2022]
- 10 најбољих бесплатних игара за Андроид у 2022. [Ажурирана листа]
- Како уновчити ТикТок видео записе на ИоуТубе-у