Како спречити Тикток да предлаже ваш налог када делите везе

Сазнајте Свој Број Анђела

  Како спречити да Тикток предлаже ваш налог када делите везе

Понекад коришћење Тиктока и повећање ваше базе гледалаца може бити прилично забаван задатак. Међутим, не желе сви да повећају своју базу пратилаца или гледалаца на основу свог Тикток и Тикток профила. Штавише, можда ћете желети да имате једноставан однос дељења на Тиктоку, и то је све. Дакле, ако сте фрустрирани функцијом на Тикток-у која предлаже ваш профил кориснику са којим делите Тикток видео везу, ево како да спречите да Тикток предлаже ваш налог када делите везе.



Можете директно осигурати да спречите Тикток да предлаже ваш налог када делите везе из подешавања приватности. Идите на Тикток> Отвори профил> Дођи до подешавања и приватности> Приступ приватности> Додирните предложите свој налог другима> Искључите људе који вам отварају или шаљу везе.

Преглед садржаја

Зашто бисте другима требали дозволити заједничке предлоге Тикток налога

Можда не желите да други виде ваш налог када га Тикток предложи. Међутим, ова функција може имати доста предности за неке кориснике Тикток-а. Ако сте корисник који је заинтересован да добије више лајкова и прегледа у Тиктоку, онда би ово могло бити за вас. Међутим, ево листе могућих корисних разлога зашто је допуштање опције да Тикток дели ваш налог са другима добра идеја.

  • Имате прилику да добијете већу базу гледалаца када ваш профил буде предложен другим корисницима.
  • Можете добити више лајкова и прегледа у својим Тикток видео записима ако се држе у јавности.
  • Други начин да стекнете већу популарност је опција да своје Тикток видео записе добијете на страници За вас на Тикток-у. Ово је подједнако корисно за кориснике да повећају своју базу публике.

Како спречити Тикток да предлаже ваш налог када делите везе

Дакле, ако сте дефинитивно сигурни да желите да спречите Тикток да предлаже ваш налог када делите везе, опција да онемогућите ову функцију је увек ту. Штавише, кораци су прилично једноставни и исти за Андроид уређај и иОС уређај. Дакле, у сваком случају, пратите кораке које смо за вас поставили у наставку.

Корак 1: Отворите апликацију Тикток на свом уређају

Прво покрените апликацију Тикток на свом уређају додиром на њу. Затим се можете пријавити на свој ТикТок налог користећи своје акредитиве за пријаву.

Корак 2: Идите на свој Тикток профил

Избришите поруке на ТикТок-у Избришите поруке на ТикТок-у

На почетном екрану додирните икону профила у доњем десном углу екрана да бисте дошли до свог профила у Тикток-у.

Корак 3: Додирните икону три линије

У свом профилу додирните икону хамбургера у три линије у горњем десном углу екрана.

сањати пацове

Корак 4: Одаберите Подешавања и приватност

У искачућем прозору на дну екрана изаберите подешавања и опцију приватности да бисте дошли до својих подешавања и странице приватности на Тиктоку.

Корак 5: Дођите до приватности

На листи која се појави изаберите опцију приватности да бисте дошли до подешавања приватности.

Корак 6: Одаберите опцију да „предложите свој налог другима“

Одатле изаберите опцију „предложите свој налог другима и добићете листу више опција коју опцију желите да задржите укљученом или искљученом.

Корак 7: Онемогућите „Људе који вам отварају или шаљу везе“

Затим укључите опцију „људи који вам отварају или шаљу везе. Ово осигурава да свако коме пошаљете везу неће моћи да види ваше корисничко име или да дође до вашег профила са Тикток везе коју делите са њима.

Како спречити Тикток да предлаже ваш налог другима

Ако вас нервира и начин на који Тикток предлаже ваш налог другима, онда такође можете зауставити Тикток да предлаже ваш налог другим корисницима . За ово следите доле наведене кораке.

Корак 1: Покрените апликацију ТикТок на свом уређају

Прво покрените апликацију Тикток на свом уређају додиром на њу. Затим се можете пријавити на свој ТикТок налог користећи своје акредитиве за пријаву.

јупитер коњункт асцендентна синастрија

Корак 2: Идите на страницу профила

И идите на страницу свог профила тако што ћете додирнути икону „Ја“ у доњем десном углу почетног екрана.

Корак 3: Кликните на мени са три тачке

Затим можете кликнути на икону хамбургера у горњем десном углу странице профила у вашој апликацији Тикток.

Корак 4: Изаберите „Подешавања и приватност“

Након што изаберете „Подешавања и приватност“, можете да додирнете опцију „Приватност“.

Корак 5: Онемогућите Предложи свој налог другима

Можете да изаберете „Предложи свој налог другима“ у оквиру „Откривање“.

Корак 6: Искључите Предложи свој налог другима

Затим можете да искључите опције да бисте искључили свој налог другима. Из свих опција изаберите оне које желите да искључите. Ако не, можете оставити опције и Тикток ће и даље предлагати ваш налог другима.

Функције у оквиру подешавања приватности на Тиктоку

Постоји низ подешавања приватности на Тиктоку које можете проверити да бисте одржали своју приватност у Тиктоку. Можете да проверите подешавања приватности испред листе у наставку и пратите везу да бисте открили кораке за одржавање ових подешавања приватности.

  • Породично упаривање
  • Дигитално благостање
  • Учините свој Тикток налог приватним
  • Управљајте коментарима у својим Тикток видео записима
  • Филтрирајте коментаре у својим Тикток видео записима/уживо
  • Изаберите кориснике који вам могу послати ДМ у Тикток-у
  • Пријавите све проблеме са којима се суочавате у апликацији Тикток

Одржавајте добробит налога на Тиктоку

Један од најбољих начина на који можете осигурати да је ваше Тикток искуство безбедно и добро је да одржавате добробит налога на Тикток-у. Када будете пратили кораке за дигитално благостање, на крају ћете уштедети време испред екрана које проводите само користећи Тикток цео дан. Дакле, ако желите да испробате ову функцију, пратите чланак који обезбеђује дигитално благостање на Тиктоку за корак по корак процес о безбедности Тикток-а.

Како променити подешавања дељења на Тиктоку

Ако желите да промените подешавања дељења на Тиктоку, онда је и то могуће. Главна ствар коју треба запамтити је да можете да промените подешавања за дељење видеа на свом Тикток налогу упркос томе што је ваш налог у првом реду јаван. Дакле, за ово следите доле наведене кораке на свом иОС или Андроид уређају.

Ако желите да промените видео подешавања већ постојећег видеа, изаберите кораке у наставку.

сањајући мртвог оца

Корак 1: Отворите видео у профилу

Прво отворите апликацију Тикток и идите на свој профил из доњег десног угла екрана. Затим можете да отворите видео снимак за који желите да промените подешавања дељења са свог профила.

Корак 2: Додирните икону са три тачке

Када видео почне да се репродукује, додирните икону са три тачке са десне стране екрана.

Корак 3: Идите на Приватност

Затим можете да одете на подешавања приватности за видео за који желите да подесите промене.

Корак 4: Ко може да гледа овај видео

На крају, изаберите опцију са „ко може да гледа овај видео“.

Корак 5: Управљајте подешавањима за видео

Када дођете до нове картице, тапните на различите промене које морате да направите да бисте управљали поставкама приватности одређеног видеа, чак и ако имате јавни Тикток налог.

Често постављана питања

Ево неколико често постављаних питања о томе како спречити Тикток да предлаже ваш налог када делите везе са другим корисницима.

Где је дугме за дељење на Тиктоку

Ако сте корисник Тикток-а и покушавате да делите садржај на свом налогу, можда тражите дугме за дељење. Међутим, дугме за дељење са стрелицом на десној страни је видљиво само када покушавате да делите садржај нечијег видео снимка на Тиктоку. За сопствени видео, морате да одете до иконе са три тачке на месту где се налази дугме за дељење. Тамо ћете видети опцију да делите садржај на свом Тикток налогу са другим корисницима путем везе и директног дељења.

Случајно дели А Тикток

Нажалост, не можете поништити слање поруке у својим Тикток директним порукама. Овај упит је постављен више пута, и нажалост, ако избришете поруку, она се брише само на вашој страни текста, а не на другој особи, тако да није вредно труда.

Закључак

У закључку, можете лако спречити Тикток да предлаже ваш налог када делите везе тако што ћете се уверити да су подешавања на месту. Штавише, такође можете осигурати да онемогућите могућност да Тикток дели ваш налог са другим корисницима у апликацији Тикток.

Сазнајте Свој Број Анђела